هر وب سایتی با هدف خاصی طراحی و پیاده سازی می شود و طبیعتا نمی توان نرم افزار مدیریت محتوا را به گونه ای طراحی کرد که تمامی وب سایتهای اینترنتی را در برگیرد . اما به علت آنکه پایه تمامی وب سایتها تا 90 درصد با هم شباهت دارند ، سیستم های مدیریت محتوا ایجاد شده اند تا طراحی و پیاده سازی یک وب سایت را در حداقل زمان ممکن فراهم سازند . با این وجود هنوز هم وب سایتها برای رسیدن به رشد و تکامل ، و تبدیل شدن به ایده آل مشتریان نیازمند داشتن بخشهای مجزا برای برنامه نویسی می باشند . مثلا فلان کارخانه تمایل دارد وب سایت اینترنتی خود را به وسیله سیستم مدیریت محتوای pars cms راه اندازی نماید لکن مدیر کارخانه اعلام می نماید که می خواهد در وب سایت ، وضعیت سهام سهامداران کارخانه را در دسترس قرار دهد تا ایشان بتوانند هر روز از طریق وب سایت از وضعیت سهام خود مطلع شوند . شرکت داده ورزان پس از تحلیل کامل این درخواست ، اقدام به برنامه نویسی اختصاصی و خاص منظوره آن می نماید . در واقع اینکه یک نرم افزار مدیریت محتوا برنامه نویسی اختصاصی برای مشتریان خود انجام دهد یا نه , یکی از پارامترهای سرنوشت ساز برای آن cms می باشد .
حتی اگر شما امروز هم یک پرتال را بیابید که جامع نیازهای امروزتان باشد ، مطمئن باشید که در آینده و با توسعه وب و اینترنت نیازمند افزودن بخشهای جدیدی به وب سایت اینترنتی خود خواهید بود ، با عنایت به این مهم هیچگاه تصور ننمایید که برنامه نویسی اختصاصی بر روی یک وب سایت برای شما اهمیت چندانی ندارد و یا شما نیازی به آن نخواهید داشت . بهتر است از هم اکنون آینده نگر باشید .
مشتری Dadevarzan به قابلیت های آن محدود نخواهد بود . به عبارت دیگر , در موارد نادری که ممکن است کل سایتی که مشتری می خواهد در بستر سیستم مدیریت محتوای Dadevarzan قابل تعریف نباشد (وب سایت خاص منظوره) که طبیعتا نیاز به برنامه نویسی اختصاصی آن خواهد بود , تیم فنی برنامه نویس pars cms , پس از تعامل با مشتری و مشخص شدن اینکه چند درصد سایت قابل پیاده سازی با Dadevarzan و چند درصد نیازمند برنامه نویسی اختصاصی است , آمادگی ایجاد هرگونه قابلیت , ویژگی و کاربرد تازه تحت وب را , به نحوی هماهنگ با بقیه اجزاء Dadevarzan دارد . لذا مشتریانی که قصد ایجاد محیط مجازی خاصی دارند , می توانند با بهر گیری از pars cms و فاز بندی پروژه 70 , 80 یا حتی 90 درصد از سایتشان را بسیار سریع راه اندازی نمایند تا درصد باقیمانده در مدتی مقرر طراحی و به سایتشان الحاق گردد .
یکی از ضعف های نرم افزارهای مدیریت محتوای سورس باز که استفاده از آن نیز رواج دارد این است که به علت آنکه اینگونه نرم افزارها در شرکتهای طراح سایت برنامه نویسی نشده اند و از شرکتهای خارجی گرفته شده و به زبان فارسی برگردانده شده اند ، لذا راه اندازی سایت با آنها مستلزم این است که امکان برنامه نویسی اختصاصی وجود نداشته باشد زیرا شرکتهایی که از این گونه سیستم ها استفاده می نمایند احاطه ای نسبت به نرم افزار و نحوه برنامه نویسی آن ندارند . این یک معزل بزرگ برای خریداران اینگونه از محصولات محسوب می شود .