وب سایت اینترنتی شما در واقع هویت شما در دنیای مجازی محسوب می شود ، این بدان معناست که همانگونه که شناسنامه شما مبین هویت فردی شما در دنیای واقعی است و شما را به این نام می شناسند ، در دنیای مجازی نیز وب سایت یا وبلاگ شما مبین هویت مجازی شماست و شما را به آن نام می شناسند . همانطور که اگر نام شما در دنیای واقعی لکه دار شود و آبروی شما دستخوش تهدید گردد ، به اعتبار شما برای کار در بازار تجارت لطمه خواهد زد ، به همان شکل نیز چنانچه وب سایت اینترنتی شما هک شود و مورد تهدید امنیتی واقع شود ، تجارت الکترونیکی شما دچار مشکلات زیادی خواهد شد . به عنوان نمونه با نگاه به آمار و ارقام موجود ، می بینیم که با هربار هک شدن یا انتشار ویروس بر روی وب سایت اینترنتی شرکتهای بزرگی همچون یاهو یا گوگل ، ارزش سهام ایشان در بازار جهانی به شدت کاهش خواهد یافت .
اما چرا این اتفاق می افتد ، علت این امر این است که دیگر آنچه شما به مشتریان خود ارائه می دهید از قابلیت اطمینان برخوردار نیست . به دیگر سخن کاربران و مشتریان تجارت الکترونیک شما نمی توانند به این سیستم اطمینان نمایند و سرمایه خود را در این عرصه خرج کنند . فرض کنید که کسی به شما می گوید که در بانکی سرمایه گذاری کن که سود بسیاری دارد ولی احتمال دارد پول تو را بدزدند !!!! . هر چقدر هم که این سرمایه گذاری سود آور باشد باز هم شما در چنین بانکی سرمایه گذاری نخواهید کرد . تجربیات زیادی نشان می دهد که بیشتر افراد سرمایه گذاری های کم بازدی و مطمئن را بر سرمایه گذاری های پربازده و خطرناک ترجیح می دهند . از این جهت است که اینقدر بر امنیت وب سایت اینترنتی ( فراموش نکنید که گفتیم این هویت شما در وب می باشد ) تاکید می شود .
در شرکت داده ورزان با عنایت به اهمیت امنیت وب سایتها و اطلاع از ضعف امنیتی بیشتر وب سایت های اینترنتی ای که در کشور طراحی و پیاده سازی می شود ، تمام تلاش در زمینه تامین امنیت وب سایت های طراحی شده با پرتال داده ورزان انجام شده است و علی رقم اینکه هیچ وب سایتی یا نرم افزاری مطلقا امن نیست و امنیت یک امر کاملا نسبی است و حتی سیستم عامل شرکت مایکروسافت نیز مورد تهدید واقع می شود ولی این شرکت زمان زیادی را از طراحی این پرتال مصروف امر امنیت کرده است .
چرا این پرتال نسبت به خیلی از cms های موجود امن تر می باشد ؟
پرتال داده ورزان یک نرم افزار سایت ساز رایگان تحت وب یا نرم افزار منبع باز فارسی شده نیست :
شاید این سوال در ذهن ایجاد شود که نرم افزار رایگان یا منبع باز چیست ؟ این نرم افزارها که اخیرا استفاده از آنها نیز رایج شده است , برای راه اندازی وب سایتها ، به صورت رایگان بر روی اینترنت قرار می گیرند و شرکتهای طراح سایت ، این نرم افزارها را دریافت کرده و با دستکاری مختصری در چندین فایل آن , سایت ساز را ، به فارسی ترجمه نموده و به وسیله آن وب سایتهای خود را راه اندازی می نمایند , بدون اینکه اطلاع فنی چندانی از ویژگی های فنی , تکنولوژی و احیانا چالش های امنیتی آن داشته باشند . نمونه های زیادی از اینگونه نرم افزارها بر روی اینترنتی وجود دارند . مانند :
این نرم افزارها به چند دلیل دارای چالش های امنیتی تامل برانگیزی هستند : اولا به علت منبع باز بودن اینگونه نرم افزارها , تکنولوژی آن برای اغلب نفوذگران و جاسوسان رو شده است و ثانیا به علت راه اندازی سایت های زیادی با اینگونه نرم افزارها در سطح بین المللی , انگیزه ایشان برای ارتکاب به جرایم رایانه ای در مورد آنها بالاتر است . ثالثا شرکت طراح سایتی که از اینگونه نرم افزارها بهره می گیرد , دائما وابسته به شرکت بین المللی طراح و برنامه نویس آن است و در صورت عدم پشتیبانی شرکت مادر از محصول خود , این شرکت های واسطه , بلاتکلیف خواهند ماند , سناریویی که بارها تکرار شده است .