در این فاز ، تمپلت گرافیکی تایید شده توسط شما ، که تا کنون یک عکس بود ، تبدیل به فایل HTML استاندارد خواهد شد و اعمال زیر ، بر روی آن انجام خواهد پذیرفت :
1. قسمت بندی طرح گرافیکی : ابتدا فایل PSD (خروجی فتوشاپ) مربوط به دیزاین گرافیکی سایت شما ، در فتوشاپ به قطعات مختلفی تقسیم بندی خواهد شد. در این کار می بایست قواعد زیر رعایت شود :
2. برش قطعاتی که در مرحله اول قسمت بندی شده اند : در این بخش از کار ، قطعات انتخاب شده در مرحله اول کار برش خورده و عکس ها ، در فرمت های مناسب ، ذخیره سازی می شود. استانداردهایی که در این بخش از کار می بایست مورد توجه قرار گیرد ، عبارتند از :
3. گنجاندن تصاویر در بین کدهای HTML : در این بخش از کار می بایست با عملیاتی هنرمندانه ، عکس های برش خورده طوری کنار یکدیگر سوار شوند که بتوان دیزاین گرافیکی ای را که گرافیست بدون هیچ محدودیتی در فتوشاپ ، پیاده سازی کرده است ، در قالب HTML نیز درآورد. سختی این کار زمانی دوچندان می شود که استانداردهای دست و پاگیر کنسرسیوم وب جهانی (W3C) نیز بخواهد در تمام ابعاد کار رعایت گردد. عمده این استانداردها عبارتند از :
4. رفع ایراد سایت در مرورگرهای مرسوم : نهایتا خروجی کار در مرورگرهای مرسوم ، از قبیل IE ، Firefox ، Chrome و در ورژن های مختلف از این مرورگرها مشاهده شده و خروجی آن به لحاظ به هم ریختگی ها و عدم بارگزاری صحیح آبجکت های گرافیکی صفحه ، چک شده و رفع ایراد می گردد.
5. چک کردن خروجی نهایی کار توسط دپارتمان گرافیک : برای اطمینان از همخوانی کامل خروجی HTML ، با طرح گرافیکی تایید شده شما و عدم وجود ناهمخوانی هایی از قبیل کم و زیاد شدن ارتفاع و فاصله باکس ها ، کم رنگ و پر رنگ شدن تصاویر ، همسانی فونت های بکار رفته در فایل HTML ، با فونت های موجود در عکس و مواردی از این دست ، نهایتا خروجی کار به دپارتمان گرافیک ارجاع شده و پس از دریافت نظرات اصلاحی ایشان ، نسبت به مرتفع کردن معایب و اشکالات طرح ، اقدام می گردد.
در این مرحله ، کار شما به واحد فنی و برنامه نویسی تحویل می شود تا نسبت به گنجاندن کدهای برنامه نویسی در طرح گرافیکی نهایی اقدام نمایند.
در این فاز ، طرح گرافیکی برش خورده و تبدیل شده به HTML در اختیار برنامه نویسان شرکت قرار می گیرد ، تا طی مراحل زیر و با لحاظ برخی از استانداردها ، طرح شما بر روی سرور آپلود شده و آماده دیتااینتری گردد :
1. برنامهنویسی سمت سرور : در این بخش می بایست ، کد نویسی سمت سرور انجام پذیرد و کدهای PHP در بین تگ های اچی تی ام ال ، طوری جاسازی شود که بخش های دیتایی سایت ، محتوای خود را از دیتابیس MySQL دریافت نمایند. در این کار می بایست قواعد زیر رعایت شود :
2. برنامهنویسی سمت کلاینت (مرورگر کاربران سایت) : بخشی از کدهای سایت می بایست بر روی کامپیوتر کاربران سایت و به وسیله مرورگرشان اجرا گردد. این کار علاوه بر حیات بخشیدن به وب سایت و زیبا کردن آن ، موجب می شود تا تمام پردازش سایت ، به سرور تحمیل نگردد. در این بخش از کار ، استانداردهای زیر لحاظ می شود :
3. ارتباط با پایگاه داده : در این قسمت ، می بایست برنامه نویسی موسوم به اس کیو ال در دیتابیس MySQL انجام پذیرد ، تا اطلاعاتی را که شما در بخش مدیریت سایت وارد می نمایید ، در قالب دیزاین گرافیکی سایت تان نمایش دهد . در این قسمت نیز می بایست موارد زیر مد نظر گرفته شود :
4. رفع ایراد سایت در مرورگرهای مرسوم : نهایتا یک بار دیگر ، علاوه بر مرحله قبلی (برش طرح گرافیکی و تبدیل آن به فایل HTML) ، خروجی کار در مرورگرهای مرسوم ، از قبیل IE ، Firefox ، Chrome و در ورژن های مختلف از این مرورگرها مشاهده شده و خروجی آن به لحاظ به هم ریختگی ها و عدم بارگزاری صحیح آبجکت های گرافیکی صفحه ، چک شده و رفع ایراد می گردد ، چرا که این بار کدهای متعدد جاوااسکریپت و فلش و پی اچ پی ، در آن کار شده و احتمال به هم ریختگی ، وجود دارد ، لذا یک بار دیگر هم سایت به لحاظ نمایش در مرورگرهای مختلف تست می شود.